Dupa ani si ani. Oprescu: Deschiderea Pasajului Basarab, o chestie de ore si de zile

Postat la 31 mai 2011 11 afişări

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, luni, ca deschiderea Pasajului Basarab este "o chestie de ore si de zile", fiind necesare trei zile de probe, apoi alte maximum 72 de ore pentru rezultate.

Edilul sef al Capitalei a participat, luni, la primele teste cu incarcare ale podului hobanat din cadrul Pasajului Basarab. Sorin Oprescu a spus ca aceste probe vor dura trei zile, iar ultima faza va fi cu incarcarea maxima de 1.500 de tone, respectiv 13 tramvaie si 24 de camioane incarcate cu 44 de tone care vor trece pe pod. In cadrul testelor, se incarca podul cu sarcini, in situatii diferite, si se fac masuratori privind deplasarile in plan vertical si orizontal ale elementelor structurii de rezistenta, astfel incat sa se asigure nivelul prevazut de siguranta al pasajului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oprescu,
pasaj,
basarab,
constructie
/actualitate/dupa-ani-si-ani-oprescu-deschiderea-pasajului-basarab-o-chestie-de-ore-si-de-zile-8297627
8297627
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.