Dumnezeu a construit o autostrada naturala pentru Anca Boagiu

Postat la 29 martie 2011 17 afişări

"In 2013 intram in randul tarilor civilizate" din punctul de vedere al infrastructurii, afirma Boagiu. Concret, "2013 este anul in care vom avea in exploatare 800 de kilometri de autostrada in Romania", precizeaza Boagiu.

Cheia este insa absorbtia fondurilor europene. Si in acest domeniu ministrul are planuri mari. "Cred ca vom reusi sa absorbim cea mai mare parte a fondurilor, cu toate ca este un efort gigantic. Vom creste pana la 20% rata pana la sfarsitul lui 2011", a spus Boagiu la un seminar organizat de Ziarul Financiar. In prezent insa, proiectele romanesti din domeniul transporturilor au atras circa 113 milioane de euro, adica aproximativ 4% din totalul sumelor alocate de Uniunea Europeana (UE) Romaniei, pana in 2013. In acest context, ministrul a lansat si ideea infiintarii unui minister "dedicat absorbtiei fondurilor europene".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dumnezeu-a-construit-o-autostrada-naturala-pentru-anca-boagiu-8106658
8106658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.