Dufa vrea 3,5 mil. euro cifra de afaceri in 2011. Se intoarce in Romania dupa o pauza de cinci ani

Autor: Ioana Mihai Postat la 14 aprilie 2011 51 afişări

Grupul german Meffert AG, cu operatiuni in productia de lacuri si vopsele, revine pe piata din Romania alaturi de doi actionari romani, Liviu Stan si Irinel Gheorghe, dupa o intrerupere de cinci ani.

Dufa Tec, avand ca asociat si grupul Meffert AG, aduce din nou produsele germane Dufa pe piata locala. "Ne-am propus sa ajungem pe locul doi in topul celor mai profitabile firme de profil, pana in 2015, cu o cifra de afaceri de 3,5 milioane euro pana la sfarsitul anului 2011", a declarat Irinel Gheorghe, Managing Partner Dufa.

Gama Dufa cuprinde lacuri si vopsele pe baza de apa, vopsele lavabile pentru interior si exterior, tencuieli decorative, dar si produse pentru renovare, etansare si materiale speciale destinate finisajelor in constructii.

Meffert AG a vandut in 2005 compania Dufa Romania catre fondul de investitii american Advent International, acesta avand drept de utilizare a marcii Dufa timp de cinci ani. In acest interval de timp, Dufa Romania s-a transformat, dobandind o identitate noua, sub numele Deutek, cu produse si marci proprii, tot asa cum Ariciul Dufa, ca simbol, a fost inlocuit de Pasarea Deutek.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dufa,
afaceri,
romania
/actualitate/dufa-vrea-3-5-mil-euro-cifra-de-afaceri-in-2011-se-intoarce-in-romania-dupa-o-pauza-de-cinci-ani-8157970
8157970
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.