Drulă, bilanţ: un premier ostil domeniului feroviar, autostrăzi, centuri, reparaţii

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 septembrie 2021 29 afişări

Bilanţul activităţii la Ministerul Transporturilor a fost un prilej pentru ministrul demisionar Cătălin Drulă penttru a lansa atacuri la adresa premierului Florin Cîţu şi a enumera un număr de proiecte de infrastructură rutieră şi de cale ferată lansate sau aflate în diverse stadii de execuţie.

Drulă, bilanţ: un premier ostil domeniului feroviar, autostrăzi, centuri, reparaţii

„Plec din cauza unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern, un premier despre care am spus odată că e un zombie politic şi care nu înţelege că e terminat politic. Da, Florine, s-a terminat. Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea”, a spus Drulă, în conferinţa de presă în care şi-a prezentat bilanţul activităţii.

Conform lui Drulă la finele lunii august investiţiile în domeniu din fonduri europene totalizau 3,7 miliarde euro, mai mari decât în anii precedenţi. El a enumerat o serie de proiecte de infrastructură aflate în diverse stadii de execuţie: loturi de autostrăzi, reparaţia DN 68A, drumul expres Craiova - Piteşti, drumul de ieşire din Vama Giurgiu, centurile mai mulor oraşe sau Pajajul Mogoşoaia.

Cu un premier „ostil domeniului feroviar” Drulă a vorbit de modernizarea a 100 de km de cale ferată, de achiziţia de elemente pentru modernizare, dar şi de cumpărarea a 20 de trenuri şi 16 locomotive electrice.

Drulă mai spune că a redus numărul posturilor de conducere din minister cu 11% şi a numit administratori profesionişti la companiile din subordine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
bilanţ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.