DRUID, companie din domeniul inteligenţei artificiale conversaţionale, a dezvoltat un asistent virtual inteligent pentru Dacia România, care înţelege şi răspunde la întrebările utilizatorilor cu o precizie asemănătoare celei umane

Autor: Alexandra Cepăreanu Postat la 11 iunie 2024 25 afişări

DRUID, companie din domeniul inteligenţei artificiale conversaţionale, a dezvoltat un asistent virtual inteligent pentru Dacia România, care înţelege şi răspunde la întrebările utilizatorilor cu o precizie asemănătoare celei umane

DRUID, compania globală specializată în soluţii conversaţionale bazate pe inteligenţă artificială, a lansat un asistent virtual pentru Dacia România, dezvoltat pentru a înţelege şi a răspunde la întrebările utilizatorilor cu o precizie asemănătoare celei umane, au transmis reprezentanţii printr-un comunicat. Astfel, prin convertirea propoziţiilor în limba română din diverse tipuri de documente (Word, PDF, Excel, etc.) în interogări adaptate pentru sisteme, asistentul virtual recuperează şi furnizează eficient informaţiile relevante într-un limbaj natural.

„Suntem mândri să colaborăm cu Dacia România. Acest proiect evidenţiază capacităţile noastre tehnologice, cât şi dedicarea noastră pentru îmbunătăţirea experienţelor clienţilor prin soluţii bazate pe AI," a spus Liviu Drăgan, CEO al DRUID.

Soluţia include o platformă web uşor de utilizat pentru definirea şi configurarea asistentului. Aceasta dispune de un modul propriu de înţelegere a limbajului natural care recunoaşte intenţiile şi entităţile utilizatorilor şi oferă instrumente pentru crearea, editarea şi antrenarea răspunsurilor asistentului.

„Implementarea asistentului virtual de la DRUID este o dovadă a angajamentului nostru continuu pentru inovaţie şi satisfacţia clienţilor. Prin integrarea acestei tehnologii avansate, ne asigurăm că reţeaua noastră de parteneri rămâne în fruntea transformării digitale, oferind servicii de neegalat clienţilor noştri”, a spus Viorel Asaftei, Director de Vânzări şi Reţea Dacia pentru Europa de Sud-Est.

În acelaşi timp, DRUID alătură brandul Dacia în portofoliul de peste 250 de clienţi. Potrivit reprezentanţilor companiei, acest proiect este unul dintre proiectele fanion ale DRUID din 2023.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvoltare,
adaptare,
solutii,
eficienta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.