Dragne & Asociaţii a efectuat nouă promovări

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 martie 2015 229 afişări

Societatea de avocaţi Dragne & Asociaţii anunţă promovarea a nouă avocaţi colaboratori în poziţii de coordonare în cadrul echipelor şi respectiv, ca avocaţi seniori. Cei cinci avocaţi promovaţi managing associate - Zoe Lungu, Camelia Floca, Gabriel Paraschiv, Bogdan Toma şi Mihai Costea - au fost aleşi din fiecare grup de lucru, ca urmare a procesului de evaluare a performanţelor în ultimii ani alături de echipa Dragne.

Dragne & Asociaţii a efectuat nouă promovări

“Ne alegem cu atenţie colegii de echipă iar aceste promovări reflectă experienţa şi dedicarea acestor avocaţi atât faţă de clienţi cât şi faţă de propriile ţeluri profesionale.”, spune Ion Dragne, managing partner al societăţii de avocaţi. 

Zoe Lungu face parte din echipa Dragne & Asociaţii chiar de la fondarea societăţii, din anul 2010, şi este specializată în drept comercial şi insolvenţe.

Parte a echipei de consultanţă, în zona real estate, corporate şi M&A, Camelia Floca s-a alăturat echipei în 2011. Ea are experienţă în proiecte ample imobiliare (inclusiv în domeniul construcţiilor şi arbitrajelor comerciale derivate), de fuziuni şi achiziţii (în prezent masterandă în cadrul Webster University din Viena), energie.

Avocatul Gabriel Paraschiv şi-a început cariera profesională în echipa Dragne şi este  specializat în drept comercial şi insolvenţe, inclusiv în litigii transfrontaliere, fiind implicat în toate echipele de arbitraj intern şi internaţional în care societatea a acordat consultanţă. Urmează studiile în Drept procesual civil ale Şcolii Doctorale în domeniul Dreptului din cadrul Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti este mediator autorizat.

Cu o experienţă de cinci ani în cadrul Dragne & Asociaţii, avocatul Bogdan Toma este specializat în drept civil, cu precadere în domeniul imobiliar şi al litigiilor conexe. El oferă asistenţă în proceduri judiciare şi extrajudiciare privind revendicarea proprietăţilor imobiliare sau obţinerea unor despăgubiri.

Unul dintre cei mai vechi membri ai echipei de litigii, avocatul Mihai Costea oferă asistenţă juridică preponderent în proiecte de restructurare, executări silite şi dreptul muncii. De asemenea, el gestioneaza proiecte complexe privind dreptul consumatorului.

Cei patru senior associate promovaţi în această primăvară sunt avocaţii litiganţi Ana-Maria Filip, Ana Georgia Mirea, Cătălin Barbu şi Andrei Iancu, avocaţi specializaţi în drept fiscal, insolvenţe, arbitraj comercial şi drept societar.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragne-asociatii-a-efectuat-noua-promovari-13968669
13968669
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.