Două ventilatoare achiziţionate din donaţiile făcute pe platforma creată de eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert şi Bitdefender au ajuns în spitalele aflate în linia întâi în lupta cu coronavirusul

Autor: Alex Ciutacu Postat la 23 aprilie 2020 100 afişări

Două ventilatoare necesare pentru bolnavii de Covid-19 aflaţi în stare gravă au ajuns la spitale din Suceava şi Bucuresti, după ce au fost achiziţionate prin intermediul platformei „Donează pentru linia întâi”, creată de eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert şi Bitdefender.

Lipsa ventilatoarelor a fost încă de la începutul crizei una dintre problemele sistemului medical în toată lumea, iar cele două ventilatoare de tip Mindray SV600 au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, respectiv Spitalul Clinic Victor Babeş din Bucureşti. Acestea dispun de tehnologii avansate de asistenţă clinică şi îi ajută pe medici să salveze vieţile celor aflaţi în stare gravă.

Citeşte continuarea articolului pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.