Doua persoane suspecte de infestare cu West Nile la Tulcea, probele trimise la Institutul Cantacuzino

Postat la 14 august 2010 12 afişări

Autoritatile din Tulcea au trimis la Institutul Cantacuzino probe recoltate de la doua persoane diagnosticate cu meningita virala, suspecte ca au contractat virusul West Nile, prefectul judetului Tulcea, Vasile Gudu, spunand ca unul dintre pacienti a fost deja externat, starea lui fiind foarte buna.

Potrivit prefectului judetului Tulcea, pacientii sunt un tanar in varsta de 18 ani si o persoana de 43 de ani, care au fost diagnosticate cu meningita virala, boala pe care au contractat-o dupa ce au fost la pescuit, cel mai probabil fiind intepate de tantari.

Prefectul a spus ca au fost prelevate probe de la cei doi pacienti si trimise la Institutul Cantacuzino din Capitala, pentru a se stabili daca se confirma suspiciunea de virus West Nile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
romani,
infestare,
suspect,
Tulcea,
Cantacuzino
/actualitate/doua-persoane-suspecte-de-infestare-cu-west-nile-la-tulcea-probele-trimise-la-institutul-cantacuzino-6889929
6889929
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.