Doua mamici care si-au pierdut copiii in incendiul de la Giulesti au vorbit cu un psiholog

Postat la 17 august 2010 14 afişări

Doua dintre mamicile care si-au pierdut copiii in incendiul de la Spitalul Giulesti au vorbit cu un psiholog, o a treia nu a fost la maternitate, bebelusul fiind lasat in spital de aproape doua luni din cauza unei malformatii congenitale grave la inima, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marius Savu.

Directorul general al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), Marius Savu, a mai spus ca o a patra mamica a fost internata la Spitalul Cantacuzino intrucat acuza o problema de sanatate.

"Dupa consiliere, mamicile au plecat. A ramas doar aceea care a fost transferata la Spitalul Cantacuzino. In al patrulea caz, a venit la spital doar tatal, copilul fiind in unitatea sanitara de mai mult timp pentru ca era ingrijit pentru o malformatie la inima", a precizat Marius Savu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maternitate,
accidente,
incubatoare,
copii
/actualitate/doua-mamici-care-si-au-pierdut-copiii-in-incendiul-de-la-giulesti-au-vorbit-cu-un-psiholog-6929729
6929729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.