Dosarul Zambaccian: Cererile de abţinere formulate de trei judecători repartizaţi, respinse

Postat la 02 aprilie 2013 25 afişări

Cererile de abţinere formulate de trei dintre cei cinci judecători repartizaţi să judece contestaţiile din dosarul Zambaccian al lui Adrian Năstase au fost respinse de Colegiul de conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, oficiali ai instanţei supreme.

Dosarul Zambaccian: Cererile de abţinere formulate de trei judecători repartizaţi, respinse

 Solicitările de abţinere au fost înaintate de judecătorii Ioana Bogdan, Cristina Rotaru şi Angela Dragne, care au motivat prin faptul că, anterior, s-au pronunţat în alte dosare ale lui Năstase.

În urma respingerii cererilor de către Colegiul de conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), cei trei magistraţi rămân completul de cinci în care au fost repartizaţi aleator pentru a judeca, în 8 aprilie, contestaţiile din dosarul Zambaccian, în care Adrian Năstase a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj şi a fost achitat pentru luare de mită.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-zambaccian-cererile-de-abtinere-formulate-de-trei-judecatori-repartizati-respinse-10706232
10706232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.