DOSARUL TRANSFERURILOR: Copos, Jean Pădureanu, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu aşteaptă decizia definitivă

Postat la 20 mai 2013 34 afişări

George Copos, Jean Pădureanu, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu aşteaptă, luni, sentinţa definitivă în DOSARUL TRANSFERURILOR, în care Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat la închisoare cu executare sau cu suspendare.

DOSARUL TRANSFERURILOR: Copos, Jean Pădureanu, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu aşteaptă decizia definitivă

 În ultimul cuvânt, toţi cei opt s-au arătat nevinovaţi, susţinând că au făcut transferurile în acord cu legislaţia de la acea vreme.

Astfel, Gheorge Popescu a arătat că tot ce a obţinut ca fotbalist şi după cariera de sportiv a fost prin eforturi mari şi foarte multă muncă.

Jean Pădureanu le-a spus magistraţilor că el conduce de 45 de ani Gloria Bistriţa şi că nu a înşelat în niciun fel clubul, prin transferurile în legătură cu care a fost judecat.

George Copos a arătat că este nevinovat în privinţa acuzaţiilor legate de transferurile jucătorilor Cristian Dulca şi Florin Bratu, că nu şi-a însuşit niciun ban din acestea şi că toate sumele au intrat în conturile clubului, regăsindu-se în evidenţele contabile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-transferurilor-copos-jean-padureanu-mihai-stoica-cristian-borcea-ioan-becali-victor-becali-gheorghe-popescu-si-gheorghe-netoiu-asteapta-decizia-definitiva-10888715
10888715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.