Dosarul „Motorina“ în care Blejnar este judecat pentru fapte de corupţie, returnat la DIICOT Braşov

Postat la 19 decembrie 2012 11 afişări

Dosarul "Motorina" în care fostul şef al ANAF Sorin Blejnar este judecat pentru consti­tuire sau sprijinire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani va fi returnat DIICOT Braşov pentru refacerea urmăririi penale, a decis marţi Tribunalul Braşov.

Sorin Blejnar nu a fost prezent la pronun­ţarea sentinţei şi nici avocaţii inculpaţilor din dosar, sentinţa fiind citită în faţa jurnaliştilor. În 4 decembrie, Sorin Blejnar a solicitat Tribuna­lului Braşov ca dosarul în care este judecat pentru constituire sau sprijinire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani să fie returnat DIICOT "pentru ilegala sesizare a instanţelor de judecată" în cazul său. Preşedintele Tribunalului Braşov Alina Mioc declara atunci că au fost invocate mai multe excepţii ale inculpaţilor, Blejnar invocând nulitatea urmăririi penale raportat la faptul că nu sunt descrise faptele care se impută nici în rezoluţia de începere a urmăririi penale, nici în punerea în mişcare a urmăririi penale sau în rechizitoriu.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
dosar,
motorina,
blejnar,
diicot
/actualitate/dosarul-motorina-in-care-blejnar-este-judecat-pentru-fapte-de-coruptie-returnat-la-diicot-brasov-10401741
10401741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.