DOSARUL FRAUDELOR BANCARE: Curtea de Apel Bucureşti anunţă duminică decizia în cazul celor 13 acuzaţi

Postat la 15 decembrie 2012 11 afişări

Curtea de Apel Bucureşti va anunţa duminică, la ora 10.00, decizia în cazul celor 13 persoane acuzate de fraudarea a 85 de milioane de euro şi pentru care procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organzată şi Terorism (DIICOT) cere arestarea preventivă.

Marius Locic şi alte 12 persoane din dosarul fraudelor bancare, printre care directorii BRD, Adrian Martiş şi Andrei Nanu, au părăsit Curtea de Apel Bucureşti, vineri noapte, după ce instanţa a decis să reia sâmbătă judecarea propunerilor de arestare preventivă a lor, iar acestora le-au expirat ordonanţele de reţinere.

Judecătoarea Luciana Mera i-a audiat, vineri seară, pe toţi cei 13, iar ulterior a hotărât să reia sâmbătă dimineaţă, la ora 10.00, dezbaterile privind propunerile de arestare

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
frauda,
banca,
arest,
decizie
/actualitate/dosarul-fraudelor-bancare-curtea-de-apel-bucuresti-anunta-duminica-decizia-in-cazul-celor-13-acuzati-10394430
10394430
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.