Donatiile pentru Haiti depasesc doua miliarde de dolari

Postat la 29 ianuarie 2010 16 afişări

Valoarea donatiilor promise sau deja colectate pentru a veni in sprijinul persoanelor sinistrate ca urmare a seismului de la 12 ianuarie din Haiti, soldat cu cel putin 170.000 de morti, atingea joi 2,02 miliarde de dolari, potrivit unui inventar realizat de Natiunile Unite.

Din suma totala, 1,189 miliarde de dolari au fost colectati de agentiile si organizatiile de ajutoare umanitare, in timp ce 830 de milioane de dolari sunt in continuare la stadiul de promisiune.

Donatiile provin de la sute de tari, organizatii neguvernamentale, fundatii, companii sau persoane particulare, potrivit listei donatorilor intocmita de ONU si publicata pe site-ul sau de coordonare a ajutoarelor umanitare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Haiti,
donatii,
sinistrati,
ONU
/actualitate/donatiile-pentru-haiti-depasesc-doua-miliarde-de-dolari-5457157
5457157
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.