Donald Trump se declară favorabil "soluţiei celor două state", israelian şi palestinian

Postat la 26 septembrie 2018 34 afişări

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, la întâlnirea cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, că este favorabil soluţiei celor două state, israelian şi palestinian, pentru soluţionarea conflictului.

Donald Trump se declară favorabil "soluţiei celor două state", israelian şi palestinian

"Îmi place soluţia celor două state. Cred că aceasta funcţionează cel mai bine..., am acest sentiment", a declarat Donald Trump.

În cursul întrevederii cu Benjamin Netanyahu la Naţiunile Unite, Donald Trump a precizat că vrea să prezinte în următoarele două-trei luni un plan pentru soluţionarea conflictului israelo-palestinian. "Cred că ceva se va întâmpla. Se spune că este acordul cel mai dificil de obţinut", a subliniat liderul de la Casa Albă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.