Donald Trump îşi ia ideile din South Park: vrea ca profesorii poarte arme la cursuri pentru a preveni atacurile armate

Postat la 22 februarie 2018 87 afişări

South Park, celebrul serial animat din SUA, a televizat un episod despre controlul armelor din ţară şi o soluţie propusă în serialul-satiră este ca toţi cetăţenii să poarte arme, inclusiv copii şi părinţii. Se pare că Donald Trump ia în serios ironiile creatorilor serialului.

Donald Trump îşi ia ideile din South Park: vrea ca profesorii poarte arme la cursuri pentru a preveni atacurile armate

Preşedintele american Donald Trump a spus că înarmarea profesorilor ar putea preveni atacurile armate din şcoli, precum cel din Florida de săptămâna trecută în urmă căruia au murit 17 persoane, potrivit BBC.

Un membru al staff-ului cu o armă ar putea încheia o astfel de acţiune „foarte rapid”, a transmis Trump.

Donald Trump a lansat în spaţiul public această variantă de soluţionare după ce supravieţuitorii masacrului din 14 februarie i-au cerut să ia măsuri pentru a preveni astfel de evenimente.

De asemenea, preşedintele republican a susţinut opiniile publice care au cerut controale de fond mai amănunţite a persoanelor care achiziţionează arme. Alte voci ale opinii publice îi cer preşedintelui să interzică armele în rândul civililor.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.