Donald Trump, în discursul despre Starea Uniunii: Era capitulării economice s-a încheiat/ Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile SUA

Postat la 31 ianuarie 2018 67 afişări

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, miercuri, în cadrul discursului despre Starea Uniunii, că nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a trăi visul american, adăugând că era capitulării economice s-a încheiat. Statele Unite trebuie să-şi modernizeze capabilităţile nuclare, iar grupările teroriste, regimurile necinstite şi rivali precum Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile americane, a afirmat Trump.

Donald Trump, în discursul despre Starea Uniunii: Era capitulării economice s-a încheiat/ Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile SUA

”În ultimul an, lumea a văzut ce am ştiut mereu: că niciun popor de pe lume nu este la fel de neînfricat, de îndrăzneţ şi determinat ca poporul american. Dacă există un munte, îl urcăm. Dacă există o frontieră, o traversăm. Dacă există o provocare, o înfruntăm. Dacă există o oportunitate, profităm. Deci, să începem în seara aceasta, afirmând că starea uniunii este puternică pentru că poporul nostru este puternic. Împreună, construim o ţară sigură, puternică şi mândră”, a afirmat preşedintele Trump, în primul discurs despre Starea Uniunii.

Preşedintele Trump a subliniat că, de când a fost ales, au fost create 2.4 milioane de noi locuri de muncă, adăugând că, după ani de stagnare, au avut loc creşteri salariale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.