Dominique Strauss-Kahn recunoaşte o relaţie nepotrivită cu camerista: Este o greşeală morală şi nu sunt mândru de ea

Postat la 19 septembrie 2011 10 afişări

Dominique Strauss-Kahn a recunoscut, într-un interviu difuzat duminică seară de TF1, că a avut o "relaţie nepotrivită" cu camerista Nafissatou Diallo, aceasta fiind "o greşeală morală", de care "nu este mândru".

"Este o relaţie nepotrivită", a declarat Strauss-Kahn, adăugând: "Este o greşeală morală şi nu sunt mândru de ea". "Mi-a fost teamă, mi-a fost foarte teamă, am fost umilit" , a mai spus fostul director FMI, referindu-se la experienţa din Statele Unite, unde a fost arestat şi acuzat de agresiune sexuală, înainte ca procuratura din Manhattan să renunţe la acuzaţii. Strauss-Kahn a mai spus că nu intenţionează să negocieze în procedura civilă declanşată împotriva sa de Diallo, care îl acuză de agresiune sexuală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dsk,
fmi,
cooperare,
acuzatii,
ancheta
/actualitate/dominique-strauss-kahn-recunoaste-o-relatie-nepotrivita-cu-camerista-este-o-greseala-morala-si-nu-sunt-mandru-de-ea-8771070
8771070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.