Doliu la Dinamo! A decedat la numai 36 de ani şi a lăsat în urmă o soţie şi doi copii

Postat la 19 mai 2018 551 afişări

Campionul naţional, Gabriel Deaconu, a decedat la numai 36 de ani, fiind considerat unul dintre exponenţii secţiei de tir, în ultimele două decenii, conform csdinamo.eu.

Doliu la Dinamo! A decedat la numai 36 de ani şi a lăsat în urmă o soţie şi doi copii

Multiplu campion naţional la puşcă, Gabriel Deaconu a fost component al loturilor naţionale de seniori şi de juniori. Cea mai bună performanţă a sa a fost locul 6 cu echipa României la Europenele de seniori din 2003, de la Plzen (Cehia) la 60 focuri culcat. A fost de asemenea campion balcanic. Un infarct miocardic i-a întrerupt zborul în această lume, scrie sursa citată.

”Suntem înmărmuriţi. A fost un om extraordinar, un prieten adevărat, dar urmărit permanent de ghinioane. Singur pe lume, fără părinţi, a muncit enorm pentru a-şi face un rost în viaţă. În ultimul timp se mutase la Timiuşoara. Din punct de vedere sportiv a fost cel mai bun trăgător din poziţia culcat pe care l-am văzut în carieră. Venea la poligon după două luni de pauză şi trăgea perfect”, a declarat campioana europeană Laura Coman.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
copii,
dinamo,
doliu,
sotie,
campion,
national,
cehia,
sectie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.