Doi români din Franţa au plănuit un asasinat, însă nu au luat în calcul un detaliu din teren. Cum au fost prinşi după „lovitură”

Postat la 30 aprilie 2017 48 afişări

Doi români din Franţa au plănuit un asasinat, însă nu au luat în calcul un detaliu din teren. Cum au fost prinşi după „lovitură”

Doi români au şocat autorităţile din Franţa după ce au lovit intenţionat cu maşina un bărbat de 40 de ani, în localitatea Seine-et-Marne. Potrivit Le Parisien, persoana este rănită la picioare şi la bazin, fiind internată într-un spital din zonă. 

Cei doi români, în vârstă de 19, respectiv 28 de ani au fost plătiţi de fosta soţie a victimei, care le-a oferit 4.000 de euro pentru a-l omorî pe bărbat.

Află aici cum doi români din Franţa au plănuit un asasinat, însă nu au luat în calcul un detaliu din teren. Cum au fost prinşi după „lovitură”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
masina,
romani,
lovire,
autoritati,
franta,
victima
/actualitate/doi-romani-din-franta-au-planuit-un-asasinat-insa-nu-au-luat-in-calcul-un-detaliu-din-teren-cum-au-fost-prinsi-dupa-lovitura-16251499
16251499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.