Doi „DINOZAURI” din politică şi-au anunţat revenirea în prim plan. Pentru ce posturi îşi vor depune CANDIDATURILE

Postat la 19 septembrie 2018 51 afişări

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi pentru MEDIAFAX, că şi-a depus documentaţia pentru o candidatură pe listele partidului la alegerile europarlamentare din 2019.

Doi „DINOZAURI” din politică şi-au anunţat revenirea în prim plan. Pentru ce posturi îşi vor depune CANDIDATURILE

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, în legătură cu anunţul lui Crin Antonescu potrivit căruia acesta a depus documentaţia pentru alegerile europarlamentare, că se bucură că fostul lider liberal a luat decizia şi că susţine candidatura sa.

Această depunere a fost făcută ca simplu membru al PNL. Soţia sa, Adina Vălean, actual europarlamentar, nu va mai candida.

La Consiliului Naţional al PNL din 4 august liberalii au validat criteriile, procedura şi calendarul de alcătuire a listelor pentru alegerile europarlamentare. Astfel, data depunerii dosarelor pentru candidaturile PNL la europarlamentare este 1 octombrie 2018.

În urmă cu două săptămâni, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că PSD e o formaţiune certată cu legea şi că ar trebui să primească „o mamă de bătaie” la europarlamentare „să le iasă politica din cap”. Liderul liberal a spus că este convins că partidul are capacitatea de a câştiga alegerile europarlamentare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.