Doi comisari europeni monitorizeaza situatia romilor romani expulzati din Franta

Postat la 19 august 2010 72 afişări

Doi comisari europeni, Viviane Reding si Laszlo Andor, monitorizeaza situatia referitoare la expulzarea unor romi romani de catre autoritatile franceze, pentru a se asigura ca nu sunt incalcate regulile UE, relateaza publicatia electronica EUObserver, in editia de joi.

"Urmarim situatia indeaproape pentru a ne asigura ca regulile sunt respectate", a declarat Matthew Newman, purtatorul de cuvant al comisarului european pentru Justitie si drepturi fundamentale ale cetatenilor europeni, Viviane Reding.

"Daca un stat deporteaza pe cineva, trebuie sa fim siguri ca este (o masura) proportionata. Trebuie sa fie de la caz la caz si nu pentru o intreaga populatie", a adaugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-comisari-europeni-monitorizeaza-situatia-romilor-romani-expulzati-din-franta-6957972
6957972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.