Doi bebelusi sunt in continuare intubati, prognosticul este rezervat pentru toti cei sapte

Postat la 18 august 2010 9 afişări

Doi bebelusi internati in Spitalul "Grigore Alexandrescu" dupa incendiul de la Maternitatea Giulesti sunt in continuare intubati si respira cu ajutorul aparatelor, prognosticul fiind rezervat pentru toti cei sapte nou-nascuti, starea lor fiind stationara, a spus managerul spitalului, Dan Enescu.

Managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitala, profesor doctor Dan Enescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca cei sapte bebelusi internati in Spitalul "Grigore Alexandrescu" dupa incendiul de la Maternitatea Giulesti nu manifesta modificari in starea lor de sanatate, aceasta fiind stationara.

El a precizat ca cele mai mari probleme in cazul micutilor sunt ridicate de faptul ca unii dintre ei au arsuri profunde si ca ei sunt copii nascuti prematur.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maternitate,
accidente,
incubatoare,
copii,
medicina
/actualitate/doi-bebelusi-sunt-in-continuare-intubati-prognosticul-este-rezervat-pentru-toti-cei-sapte-6937551
6937551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.