Doar în România: Salariu de 29.000 de lei pentru SECRETARA UNEI COMUNE din Satu Mare

Postat la 10 octombrie 2017 1678 afişări

Camera de Conturi Satu Mare a descoperit în urma unui control efectuat la Primăria Păuleşti că fosta secretară a comunei a încasat între 2015 şi 2016, mai multe luni la rând, un salariu nejustificat de 29.000 de lei net, prejudiciul în acest caz depăşind 230.000 de lei.

Doar în România: Salariu de 29.000 de lei pentru SECRETARA UNEI COMUNE din Satu Mare

Primarul comunei Păuleşti, Stelian Zenoviu Bontea, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că a demarat procedura de recuperare a prejudiciului de la fosta secretară, dar şi alte sume de la fosta conducere a localităţii.

”Eu sunt primar din iunie 2016. A venit Camera de Conturi Satu Mare şi a făcut verificări din 2014 până în prezent, un control privind cheltuirea banului public. S-au descoperit anomaliile legate de salarizarea fostei secretare, Eva Sava, care la sfârşitul anului trecut s-a mutat în altă localitate, a fiului contabilei, care era poliţist local, a fostului primar şi a fostului viceprimar, cei care au fost înaintea mea. De exemplu, în octombrie 2015, în lunile ianuarie şi februarie 2016, fosta secretară a încasat un salariu net de peste 29.000 de lei. Lua sporadic astfel de salarii. Am cerut statele de plată şi am constatat că avea un salariu de 6.000 de lei şi 23.000 de lei din diverse sporuri”, a spus Bontea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.