Distanţa dintre Francois Hollande şi Nicolas Sarkozy s-a redus la patru procente

Postat la 05 mai 2012 43 afişări

Socialistul François Hollande este creditat cu 52 la sută din intenţiile de vot, înaintea scrutinului prezidenţial care va avea loc duminică în Franţa, Nicolas Sarkozy fiind cotat cu 48 la sută, diferenţa dintre cei doi candidaţi reducându-se la doar patru procente, conform ultimelor sondaje.

Potrivit sondajului Ifop-Fiducial, citat de AFP, Sarkozy s-a apropiat la doar patru procente de adversarul său socialist, deşi distanţa dintre cei doi era de zece procente acum o săptămână. François Hollande a pierdut trei procente în ultimele zile, iar Sarkozy a câştigat trei procente în ultima săptămână şi unul în ultimele 24 de ore. Sondajul a fost difuzat vineri seară, în ultima zi a campaniei electorale din Franţa.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
sarkozy,
alegeri,
hollande,
prezidentiale
/actualitate/distanta-dintre-francois-hollande-si-nicolas-sarkozy-s-a-redus-la-patru-procente-9596177
9596177
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.