Disney pregăteşte un film după Don Quijote: "Va avea o estetică asemănătoare Piraţilor din Caraibe"

Postat la 14 octombrie 2016 61 afişări

Disney pregăteşte un film după Don Quijote: "Va avea o estetică asemănătoare Piraţilor din Caraibe"

Billy Ray, scenaristul filmelor de succes "Hunger Games" şi "Captain Phillips" va scrie adaptarea pentru cinema a romanului "Don Quijote", film ce va fi lansat de Disney, a confirmat Variety.

Billy Ray va produce filmul, alături de Gordon Gray.

Scris de Miguel de Cervantes din 1605, romanul "Don Quijote" spune povestea unui aristocrat din clasa de jos, pe nume Alonso Quixano, care înnebuneşte şi ajunge să creadă că domniţele, cavalerii şi dragonii există în viaţa reală.

Sursele declară pentru Variety că planul este de a da filmului o atmosferă apropiată de a filmului "Piraţii din Caraibe", şi, eventual, de a crea o franciza. Disney este pe cale să lanseze a cincea parte a francizei "Piraţii din Caraibe".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.