Discovery Channel a realizat un documentar despre dezastrul din Colectiv

Autor: Ioana Matei Postat la 26 februarie 2016 391 afişări

Discovery Channel a realizat un documentar despre dezastrul din Colectiv

Discovery Networks a anunţat premiera documentarului despre tragedia din clubul Colectiv ce a avut loc pe 30 octombrie în Bucureşti, cauzând moartea a 63 de persoane şi spitalizarea altor câteva zeci.

Documentarul va prezenta în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în acea noapte în Bucureşti, aşa cum au fost relatate de cei direct implicaţi – supravieţuitori, familii ale acestora, autorităţi şi cadre medicale care au luat parte la operaţiunile de salvare. De asemenea, programul va conţine şi o reconstituire a momentelor de dinainte şi după izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce ţin de siguranţă.

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe româneşti conduse de producătorul Mihai Predescu. Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.Programul intitulat ”Dezastrul din Colectiv” va avea o durată de 44 de minute şi va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel duminică, 13 martie, de la ora 22.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/discovery-channel-a-realizat-un-documentar-despre-dezastrul-din-colectiv-15088822
15088822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.