Directorul Romgaz: România este în situaţia de a nu-şi cunoaşte rezervele de gaze de şist

Postat la 19 iunie 2014 24 afişări

România este în situaţia de a nu-şi cunoaşte rezervele de gaze de şist, deşi ar fi normal să le cunoască, afirmă directorul general al Romgaz, Virgil Metea, precizând că Romgaz "nu are niciun obiectiv" legat de acest tip de gaze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Romgaz: România este în situaţia de a nu-şi cunoaşte rezervele de gaze de şist

 Directorul general al Romgaz, Virgil Metea, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Mediaş, judeţul Sibiu, care este poziţia Romgaz faţă de gazele de şist în contextul internaţional dat de situaţia din Ucraina.

"Romgaz, la ora asta, nu are niciun obiectiv legat de gazele de şist. Activitatea pe câmpurile tradiţionale este suficient de intensă şi programele noastre de investiţii sunt orientate spre zona aceea", a declarat Virgil Metea.

El a precizat însă că România este în situaţia de a nu-şi cunoaşte rezervele de gaze de şist şi "ar fi normal" să le cunoască.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-romgaz-romania-este-in-situatia-de-a-nu-si-cunoaste-rezervele-de-gaze-de-sist-12794084
12794084
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.