Directorul general al CFR SA vrea schimbări în Gara de Nord: Printre acestea, chioşcuri "de epocă" şi reabilitarea scaunelor

Postat la 04 aprilie 2013 17 afişări

Directorul general al CFR SA, Dimitrios Sophocleous, a declarat joi că doreşte "un refresh" la Gara de Nord, care include lucrări de întreţinere şi reabilitare, dar şi schimbarea şi uniformizarea chioşcurilor de pe peronul Gării de Nord, care să arate "precum cele de epocă".

Directorul general al CFR SA vrea schimbări în Gara de Nord: Printre acestea, chioşcuri "de epocă" şi reabilitarea scaunelor

 "Sunt nişte chioşcuri, fiecare arată aşa cum arată astăzi. Intenţia noastră este să facem o uniformizare a chioşcurilor respective, să arate precum cele de epocă", a spus Sophocleous, la prima conferinţă cu presa.

Sophoclepus a afirmat că merge în Gara de Nord aproape săptămânal, la 7:30 dimineaţa, şi observă lucrurile care sunt în neregulă.

"Sperăm că în 2-3 luni nişte puncte negre din Gara de Nord vor fi schimbate. Cred că am tot sprijinul de la şeful de gară şi de la directorul de regională", a adăugat şeful CFR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-general-al-cfr-sa-vrea-schimbari-in-gara-de-nord-printre-acestea-chioscuri-de-epoca-si-reabilitarea-scaunelor-10712743
10712743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.