Dinozauri la mall

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 25 iunie 2014 157 afişări

Dinozauri la mall

GTC România, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari locali, a lansat în Arad expoziţia de dinozauri ”Am revenit! Mister. Aventură. Surpriză”, evenimentul fiind prezentat în parteneriat cu National Geographic.

Expoziţia, care poate fi vizitată gratuit în centrul comercial Galleria Arad, este organizată într-un spaţiu de 800 de metri pătraţi în care sunt prezentate 15 machete de mari dimensiuni, înfăţisând dinozauri într-o reproducere a mediului în care aceştia au trăit acum sute de milioane de ani. Fiecare specie este prezentată în amănunt printr-o serie de informaţii disponibile pe touch screen-uri iar copiii vor putea participa pe toată durata expoziţiei la o serie întreagă de activităţi educative, de la ateliere de creaţie la vizionarea de filme despre dinozauri.

„Mall-ul trebuie să fie o parte activă din comunitate. Componenta de cumpărături nu va rămâne cea mai importantă funcţie a unul centru comercial pe termen lung, în contextul în care comerţul online creşte vertiginos de la an la an. Mall-ul trebuie să fie vatra comunităţii, de la servicii la activităţi cu rol educativ, precum expoziţia de faţă. n plus, centrul comercial a preluat în multe oraşe componenta socială a comunităţii, fiind locul unde oamenii se întâlnesc şi se cunosc mai bine, iar noi dorim să fim cât mai bine adaptaţi la acest nou context”, afirmă Danny Bercovich, CEO GTC România.

Galleria Arad are o suprafaţă închiriabilă de 32.500 de metri pătraţi, cele mai importante ancore comerciale ale proiectului fiind Cora, grupul Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear), Cinema City, Flanco, Fitness Pure şi Intersport.

Expoziţia se incadrează într-o serie întreagă de activităţi pe care GTC România le desfaşoară în cele trei centre comerciale pe care le deţine în Arad, Buzău şi Piatra Neamţ, de la cursuri gratuite de programare pe calculator, ateliere de creaţie pentru copii, cursuri de karate şi de fitness sau diferite concursuri la nivel de oraş, până la promoţii destinate anumitor categorii sociale, precum pensionarii.

Investiţia în realizarea machetelor de dinozauri a fost de aproximativ 80.000 de euro, la care se vor adăuga costurile logistice. Anual, GTC România organizează sute de evenimente şi campanii destinate comunităţilor locale din care fac parte cele trei centre comerciale pe care le deţine pe plan local, bugetul total alocat acestor evenimente putând să ajunga în acest an la un milion de euro.

Expoziţia de dinozauri ”Am revenit! Mister. Aventură. Surpriză” este cel de al treilea eveniment realizat în parteneriat cu National Geographic şi va putea fi vizitată în Arad până la finalul lunii iunie, urmând ca ulterior să fie găzduită de Galleria Piatra Neamţ şi Galleria Buzău.

GTC România este unul din cei mai vechi dezvoltatori imobiliari de pe plan local, cu investiţii totale de peste 400 milioane de euro. Compania deţine proiectul de birouri City Gate, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 de metri pătraţi, al cărui grad de ocupare este de 93%. GTC România mai deţine trei centre comerciale, sub marca Galleria, în Arad, Buzău şi Piatra Neamţ, al căror grad de închiriere este de 90%. Compania a mai dezvoltat şi două ansambluri rezidenţiale, FeliCity şi Rose Garden, ambele în Bucureşti.

GTC România a fost înfiinţată în 1999 şi face parte din GTC Group, companie cu o experienţă de peste 18 ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare în zece ţări din Europa Centrala şi de Est: Polonia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Rusia şi Ucraina.

GTC Group a fost înfiinţată în 1994 în Polonia şi este o companie publică, listată la bursa din Varşovia. GTC Group are un portofoliu de proiecte finalizate evaluat la aproape două miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dinozauri-la-mall-12831690
12831690
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.