Bundestagul îşi întrerupe lucrările în timpul meciului Germania-SUA

Autor: Luminita Turcu Postat la 24 iunie 2014 31 afişări

Bundestag, camera inferioară a Parlamentului german, îşi va întrerupe lucrările în timpul meciului Germaniei cu SUA, de joi, de la Cupa Mondială, a anunţat şeful grupului parlamentar social-democrat, citat de agenţia DPA.

"Vom întrerupe dezbaterile chiar înainte de meci", a declarat Thomas Oppermann, responsabil al grupului parlamentar SPD, care a apreciat drept "foarte mulţumitoare" performanţa echipei de până acum şi a pariat pe victoria cu 2-1 în meciul cu SUA.

Meciul între cele două echipe va avea loc de la ora locală 18.00, ora 19.00 în România, fiind decisiv pentru calificarea în optimi.

În 2012, când Germania întâlnea Italia în semifinale la CE, adoptarea unui proiect de lege privind protecţia datelor individuale s-a făcut doar în prezenţa a 30 de deputaţi, suscitând o adevărată polemică în ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
BUNDESTAG,
LUCRĂRI
/actualitate/bundestagul-isi-intrerupe-lucrarile-in-timpul-meciului-germania-sua-12825286
12825286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.