Dimineaţa pune 100 de lei, seara pleacă acasă cu 200. Cum face Eduard, din Sighetu Marmaţiei, profit de sută la sută în doar 12 ore. Şi nu e singurul „investitor”

Postat la 09 iunie 2015 29237 afişări

Dimineaţa pune 100 de lei, seara pleacă acasă cu 200. Cum face Eduard, din Sighetu Marmaţiei, profit de sută la sută în doar 12 ore. Şi nu e singurul „investitor”

Eduard şi Ţache sunt printre cei câteva mii de români care fac bani uşor dintr-o afacere pe care autorităţile o ştiu, dar o tolerează.

Vedeţi, mai jos, un reportaj cu camera ascunsă din România clandestină, realizat la Sighetu Marmaţiei. O afacere cu profit de 100 la sută, la care recurg mulţi români, chiar în vecinătatea autorităţilor. De fapt, poliţia pare a tolera aceste activităţi, chiar dacă susţine că „vina” aparţine cetăţenilor: „Cu siguranţă, nu avem o astfel de înţelegere. Avem însă o problemă: atitudinea civică a cetăţenilor, care lipseşte de cele mai multe ori”. Într-adevăr, oamenii obişnuiţi nu par deranjaţi de practicile lui Eduard, pentru că în final „toată lumea câştigă”. În realitate, pierdem cu toţii. Mult, enorm:

CEA MAI BĂNOASĂ AFACERE PENTRU CEI CARE VOR SĂ FACĂ BANII UŞOR: PROFIT DE 100 LA SUTĂ ZILNIC!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitor,
plecare,
profit,
refuz,
sighetu marmatiei
/actualitate/dimineata-pune-100-de-lei-seara-pleaca-acasa-cu-200-cum-face-eduard-din-sighetu-marmatiei-profit-de-suta-la-suta-in-doar-12-ore-si-nu-e-singurul-investitor-14428140
14428140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.