Suma imensă pe care un român o primeşte despăgubire. Câţi bani dă statul pentru 600 de metri pătraţi de teren

Postat la 08 iunie 2015 7008 afişări

Suma imensă pe care un român o primeşte despăgubire. Câţi bani dă statul pentru 600 de metri pătraţi de teren

Unul dintre cele mai mari coşmaruri pentru şoferii din Bucureşti, dar nu numai pentru ei este să fie nevoiţi să circule pe centura Capitalei. Acum statul face calculul despăgubirilor pentru proprietari de terenuri care vor fi expropriaţi, iar sumele sunt semnificative.

Repararea celor 72 de kilometri cât are în total centura Bucureştiului nu a reprezentat niciodată o prioritate pentru Guvern, oricare ar fi fost acesta în ultimii 25 de ani.

Un experiment făcut recent de Ziarul Financiar arăta că viteza medie cu care se circulă pe această şosea este de doar 17 kilometri pe oră.

Acum, pe hârtie, autorităţile au planuri mari pentru una dintre cele mai circulate rute. Centura de Sud a Capitalei a fost încadrată ca prioritatea pe lista de Drumuri Expres din Master Planul General de Transport. O porţiune din centură urmează să fie lărgită la patru benzi, iar Ministerul Transporturilor a calculat ce despăgubiri va acorda proprietarilor de teren.

Cea mai mare sumă care va fi plătită drept despăgubire

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
despagubiri,
primire,
roman
/actualitate/suma-imensa-pe-care-un-roman-o-primeste-despagubire-cati-bani-da-statul-pentru-600-de-metri-patrati-de-teren-14421167
14421167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.