DIICOT cere arestarea lui Omar Hayssam în dosarul în care este judecat pentru delapidare

Postat la 19 iulie 2013 51 afişări

Procurorii DIICOT au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a lui Omar Hayssam în dosarul în care este judecat pentru delapidare, instanţa urmând să dezbată această cerere în 23 iulie.

DIICOT cere arestarea lui Omar Hayssam în dosarul în care este judecat pentru delapidare

 Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), procurorul Nadina Spînu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că în dosarul de delapidare s-a cerut, la trimiterea cazului în judecată, arestarea preventivă a lui Omar Hayssam pentru infracţiunile de care este acuzat.

Nadina Spânu a spus că la termenele anterioare nu s-a putut discuta această solicitare din cauză că Hayssam nu a fost prezent şi nu a putut fi citat corespunzător. Ea a precizat că la termenul din 23, când cel mai probabil şi Hayssam va fi prezent la proces, se va putea lua în discuţie această cerere.

Tribunalul Bucureşti a stabilit un nou termen de judecată în acest dosar în 23 iulie, după ce în 17 iunie a amânat judecarea pentru lipsa de apărare în cazul lui Mohamad Omar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/diicot-cere-arestarea-lui-omar-hayssam-in-dosarul-in-care-este-judecat-pentru-delapidare-11132485
11132485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.