Diaconescu: Guvernul condiţionează negocierile pentru Oltchim de dovada că am banii. Luni sunt dispus să plătesc 3 milioane de euro pentru plata salariilor

Postat la 29 septembrie 2012 13 afişări

Dan Diaconescu a declarat, vineri seară, la ieşirea din sediul Ministerului Economiei, că Guvernul a transmis că nu poate continua negocierile pentru contractul de vânzare a acţiunilor Oltchim atât timp cât nu se face dovada că există suma de 45 de milioane de euro pentru preluarea titlurilor. El a adăugat că e dispus să plătească luni 3 milioane de euro pentru plata salariilor la Oltchim dacă Executivul găseşte o soluţie legală.

"Guvernul ne-a spus că nu mai poate negocia atâta vreme cât nu le arătăm banii", a declarat Diaconescu vineri seara. El a spus, la ieşirea din sediul Ministerului Economiei, că reprezentanţii Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) nu vor să continue negocierile în zilele de sâmbătă şi duminică. Diaconescu susţine că este dispus să plătească luni 3 milioane de euro pentru plata salariilor la Oltchim dacă Guvernul găseşte o soluţie legală. Discuţiile la sediul OPSPI vor fi reluate luni, la ora 09:00.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
diaconescu,
negocieri,
oltchim,
salarii
/actualitate/diaconescu-guvernul-conditioneaza-negocierile-pentru-oltchim-de-dovada-ca-am-banii-luni-sunt-dispus-sa-platesc-3-milioane-de-euro-pentru-plata-salariilor-10137048
10137048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.