Dezvoltatorul jocului Farmville, estimat la 9 miliarde de dolari

Postat la 14 februarie 2011 32 afişări

Zynga, companie specializata in jocuri de pe retelele de socializare si creatorul Farmville si Citiville de pe Facebook, este in cautarea unor noi parteneri care sa investeasca 250 de milioane de dolari (185 milioane de euro) in cadrul companiei, scrie The Wall Street Journal.

In urma unei asemenea tranzactii, valoarea companiei s-ar putea ridica la 7 pana la 9 miliarde de dolari (6,6 miliarde de euro), scrie The Wall Street Journal. In aprilie anul trecut, compania era evaluata la 4 miliarde de dolari (2,96 miliarde de euro).

City Ville si Farm Ville detin un portofoliu de 96 de milioane, respectiv 51 de milioane de utilizatori activi pe luna, conform AppData.com. Audienta totala a Zynga este de 275 milioane de utilizatori activi pe luna, care in 2010 au generat companiei profituri de 400 milioane de dolari (296 milioane de euro) si venituri de aproximativ 850 milioane de dolari (629 milioane de euro).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Farmville,
dezvoltator,
jocuri
/actualitate/dezvoltatorul-jocului-farmville-estimat-la-9-miliarde-de-dolari-7984366
7984366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.