Dezvoltatorii au cumpărat terenuri de 60 de hectare pentru dezvoltări de birouri, rezidenţial şi spaţii comerciale în 2018

Postat la 30 noiembrie 2018 52 afişări

Bucureştiul conduce detaşat în topul tranzacţiilor cu terenuri pentru proiecte imobiliare şi în acest an.

Dezvoltatorii au cumpărat terenuri de 60 de hectare pentru dezvoltări de birouri, rezidenţial şi spaţii comerciale în 2018

Printre cele mai mari tranzacţii cu terenuri se numără platforma Ventilatorul, cumpărată de dezvoltatorul One United Properties, controlat de Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu.

 

Terenul de 5,3 hectare din zona Răzoare se află între două viitoare staţii de metrou, de pe magistrala către Drumul Taberei - Academia Militară şi Orizont. Lista celor mai mari tranzacţii cu terenuri este completată de achiziţiile făcute de Globalworth în Aviaţiei - Gara Herăstrău, Speedwell în Băneasa - Jandarmeriei, AFI în bd. Timişoara, One United în Floreasca - Ţărmului şi Mitiska în Colentina.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afi,
baneasa,
colentina,
drumul taberei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.