Dezvăluiri incredibile în cazul crimei de la metrou. Poliţia: Nu am primit niciun apel la 112

Postat la 14 decembrie 2017 550 afişări

Dezvăluiri incredibile în cazul crimei de la metrou: Poliţia Capitalei a anunţat că nu am primit niciun apel la 112 în cazul primei victime care a fost împinsă în faţa metroului la staţia Costin Georgian.

Dezvăluiri incredibile în cazul crimei de la metrou. Poliţia: Nu am primit niciun apel la 112

Chestorul Nicu Dragoş, director general al Poliţiei Capitale, a afirmat într-o conferinţă de presă că nu s-a primit niciun apel la 112 în cazul tentativei de omor de la staţia de metrou Costin Georgian.

Cel mai probabil, apelul primei victime la 112 nu a fost transferat de la dispeceratul Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă către Poliţia Capitalei.

Nicu Dragoş a mai spus că acel poliţist şi-a făcut treaba şi că vizualizarea acelor imagini nu se face în 5 minute. "Imaginile sunt ale Metrorex, nu ale Poliţiei, avem acces la ele", a mai spus chestorul.

Acesta a mai spus că victima a prezentat faptul că a fost împinsă pe peron şi că a existat riscul să fie căzut în faţa trenului. "Putea să fie o agresiune până la o tentativă de metrou", a mai explicat Nicu Dragoş.

Conform chestorului, în timp ce avea loc cea de-a doua agresiune, de la staţia de metrou Dristor, prima victimă şi poliţistul vizualizau imaginile de pe camere de vedere la metrou. "Sunt 22 de camere de supraveghere, doar una a surprins imaginile. În timpul acestei activităţi a avut loc accidentul de la staţia Dristor", a precizat acesta, adăugând că s-a dispus încetinirea tuturor trenurile la intrarea în staţii.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a recunoaşte că a existat o oarecare sincopă în modul de acţiune al poliţiştilor, asta după ce miercuri îi laudă şi promitea recompense pentru intervenţia de la metrou. "Bineînţeles că de fiecare dată se poate mai mult", a precizat ministrul. În schimb, tatăl tinerei care a fost împinsă la staţia Costin Georgian dar a reuşit să se salveze, povesteşte că a sunat la 112 să anunţe incidentul, dar operatorul l-a sfătuit să ia mai întâi legătura cu angajaţii de la metrou. Apoi tatăl şi fiica au fost plimbaţi de la un poliţist la altul.

Cititi mai multe pe www.realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.