Dezbaterea Obama-Romney: Războiul "faptelor" se va purta pe Internet

Postat la 04 octombrie 2012 41 afişări

Barack Obama şi Mitt Romney nu vor aştepta finalul dezbaterii de miercuri de la Denver, în Colorado (vest), pentru a revendica victoria, echipele lor urmând să efectueze verificări factuale în timp real pe Internet încă din primul minut al confruntării.

În timp ce echipele şi purtătorii de cuvânt ai candidaţilor începeau încă de miercuri dimineaţa să se prezinte la Centrul de presă al dezbaterii pentru a le prezenta jurnaliştilor previziunile lor, echipele de campanie lansau două site-uri (debates.mittromney.com şi www.barackobama.com/debate) care "vor verifica" declaraţiile candidaţilor şi vor furniza argumente partizane navigatorilor pe Internet. Site-ul lui Romney "va fi centrul operaţiunii noaste în cursul dezbaterii, în vederea verificării a ceea ce spune campania Obama şi publicării datelor care ne susţin argumentele", a explicat Zac Moffatt, directorul campaniei pe Internet a lui Mitt Romney, citat de site-ul Mashable.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
obama,
romney,
internet,
dezbateri
/actualitate/dezbaterea-obama-romney-razboiul-faptelor-se-va-purta-pe-internet-10157157
10157157
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.