Dezastrul creat de codul galben în Bucureşti: schele întregi prăbuşite în Centrul Capitalei

Postat la 21 iunie 2019 119 afişări

Dezastrul creat de codul galben în Bucureşti: schele întregi prăbuşite în Centrul Capitalei

Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru Capitală, care a fost valabil până la ora 18:30. În acest interval s-au înregistrat averse, intensificări ale vântului, descărcări electrice şi vijelii. Mai multe maşini au fost avariate din cauza copacilor căzuţi în urma ploii torenţiale din Capitală, informează ISU Bucureşti-Ilfov, care mai precizează că echipajele au intervenit şi pentru a înlătura arbori de pe carosabil, dar şi la schelele căzute şi panoul publicitar desprins.

UPDATE: Schele prăbuşite, panou publicitar desprins şi copaci căzuţi pe maşini după ploaia din Capitală.

Sursa: Meteoplus

În urma fenomenelor meteo care s-au manifestat în Capitală, ISU Bucureşti Ilfov anunţă că echipajele au intervenit pentru a înlătura şase copaci căzuţi pe stradă şi pe patru maşini.

Vedeti mai multe imagini pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
efecte,
capitala,
copaci,
masini,
cod galben

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.