Guvernul va asigura costurile de pază pentru terenurile forestiere mai mici de 30 de hectare

Postat la 21 iunie 2019 55 afişări

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi, o hotărâre care asigură proprietarilor de terenuri forestiere mai mici de 30 de hectare, paza spaţiului împădurit. Prin această măsură se urmăreşte reducerea tăierilor ilegale şi implicit protejarea pădurilor, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Guvernul va asigura costurile de pază pentru terenurile forestiere mai mici de 30 de hectare

La propunerea Ministerul Apelor şi Pădurilor, Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, Hotărârea pentru modificarea art. 2 alin. (3) din anexa nr. 2 la HG nr. 864/2016. privind aprobarea schemei de "Ajutor de minimis pentru asigurarea serviciilor silvice” şi a Procedurii de acordare de la bugetul de stat a costurilor serviciilor silvice pentru fondul forestier proprietate privată a persoanelor juridice şi fizice care nu desfăşoară activităţi economice, dacă suprafaţa proprietăţii forestiere este mai mică sau egală cu 30 de hectare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurare,
guvern,
paza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.