DEZASTRU la TVR: Toată conducerea a fost DEMISĂ de Parlament. Un fost director de la Pro TV a fost desemnat director interimar

Postat la 27 septembrie 2017 1415 afişări

Plenul reunit al celor două Camere a respins miercuri raportul de activitate al conducerii SRTV pe anul 2016, în consecinţă Consiliul de Administraţie fiind demis.

DEZASTRU la TVR: Toată conducerea a fost DEMISĂ de Parlament. Un fost director de la Pro TV a fost desemnat director interimar

Raportul de activitate al SRTV pe 2016 a fost respins, miercuri, de plenul reunit, cu 203 voturilor „împotrivă” şi 74 de voturi „pentru”, fapt care a atras după sine demiterea Consiliului de Administraţie.

 

Comisiile de Cultură ale celor două Camere se vor reuni, după votul de respingere al Raportului, pentru a o audia pe Doina Gradea, propusă director interimar al TVR, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.