Devastator! Cine e milionarul mort în maşina care s-a izbit violent de singurul copac de pe marginea drumului

Postat la 10 decembrie 2021 433 afişări

Devastator! Cine e milionarul mort în maşina care s-a izbit violent de singurul copac de pe marginea drumului

Milionarul Florin Abagiu, un om de afaceri din Prahova, şi-a pierdut viaţa, miercuri, într-un accident teribil, pe DJ 100, între Floreşti şi Nedelea, în Prahova.

Acesta era la volanul unui SUV, în momentul în care a ieşit de pe şosea şi a izbit violent singurul pom de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât partea din faţă a bolidului a fost complet distrusă, iar autoturismul s-a întors pe şosea, fiind proiectat înapoi câteva zeci de metri. Echipajul SMURD ajuns la locul accidentului a constatat decesul bărbatului, care era singur în maşină.

„În această seară, un apel la 112 a anunţat un accident rutier pe DJ 144 între Ariceşti şi Nedelea, în care un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, bărbatul a fost declarat decedat”, potrivit unui comunicat de presă.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
milionar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.