DETALII ŞOCANTE ies la iveală. Cum a ajuns să arate Schumacher la 4 ani de la teribilul accident. Mărturia familiei este CUTREMURĂTOARE

Postat la 01 octombrie 2017 1025 afişări

La aproape patru ani de la accident, detalii şocante ies la iveală despre starea lui Michael Schumacher.

DETALII ŞOCANTE ies la iveală. Cum a ajuns să arate Schumacher la 4 ani de la teribilul accident. Mărturia familiei este CUTREMURĂTOARE

Publicaţia spaniolă „Las 2 Orillas” a scris că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

Potrivit presei internaţionale, familia lui Schumacher a decis transferarea sa la o clinică din SUA, într-o încercare disperată de a-l recupera pe fostul mare pilot de formula 1.

În cadrul unui proces intentat împotriva unei publicaţii care a susţinut că Schumacher poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, a dedezminţit zvonurile.

„Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.