Detalii despre slujba de Înviere din acest an. Vicepreşedinte CNCAV: Vedem dinamica epidemiologică

Autor: Laura Buciu Postat la 09 martie 2021 74 afişări

Vicepreşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii de Vaccinare împotriva COVID-19 (CNCAV), Andrei Baciu, spune că organizarea slujbei de Înviere din acest an va fi în directă legătură cu dinamica epidemiologică.

Detalii despre slujba de Înviere din acest an. Vicepreşedinte CNCAV: Vedem dinamica epidemiologică

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a fost întrebat, în conferinţă de presă, care sunt recomandările MS în ceea ce priveşte slujba de Înviere.

„Este o situaţie în dinamică. Mai este ceva timp până atunci. Vedem că dinamica epidemiologică are nişte modificări în special în ultimele zile. O să vedem în funcţie de contextul care va fi în perioada respectivă şi, mai mult decât atât, aţi văzut că orice fel de propuneri, orice fel de măsuri au fost analizate la o perioadă de 14 zile, lucru care s-a întâmplat încă de la începutul pandemiei. Nu poţi să faci predicţii epidemiologice pe o perioadă mult mai mare de timp pentru că lucrurile acestea sunt direct dependente de perioada de incubaţie care afectează şi dinamica epidemiologică”, a spus Baciu.

Creştinii sărbătoresc Paştele Catolic în acest an în 4 aprilie, iar Paştele Ortodox, în 2 mai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
înviere,
paşti,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.