Destinaţii de vis din România, pentru orice buget. Unde poţi călători cu numai 77 de lei. Galerie FOTO

Postat la 16 aprilie 2016 221 afişări

Destinaţii de vis din România, pentru orice buget. Unde poţi călători cu numai 77 de lei. Galerie FOTO

Una dintre cele mai ieftine evadari turistice în România costă 77 RON pe zi pentru o persoană, sau 99 de lei pentru două persoane, şi constă într-o plimbare cu căruţa în Maramureş, în Vadu Iezei, alături de cazare pentru o noapte, potrivit datelor de pe platforma de evadări turistice Spoty.

Dacă doriţi o experienţă mai scumpă din România, puteţi alege o evadare idilică la munte, de $496 pe zi, pentru 12 persoane, minimum 2 zile. Preţul acesta include un traseu ghidat pe munte, o experienţă cu ciobanii aflaţi la păscut de vite, o masă organică şi rezervarea întregii vile.

GALERIE FOTO cu cele mai frumoase destinaţii din România

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
galerie foto,
buget,
calatori
/actualitate/destinatii-de-vis-din-romania-pentru-orice-buget-unde-poti-calatori-cu-numai-77-de-lei-galerie-foto-15260983
15260983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.