Descinderi la o fabrică de ciocolată din Rusia, deţinută de Petro Poroşenko

Autor: Mihai Draghici Postat la 01 aprilie 2015 1257 afişări

Echipaje ale poliţiei ruse au înconjurat o fabrică de ciocolată din Rusia aparţinând companiei Roşen, deţinută de preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, relatează Radio Free Europe / Radio Liberty.

Presa rusă a confirmat că agenţi de poliţie cu cagule pe feţe au blocat intrarea în fabrica de ciocolată Roşen din oraşul rus Lipeţk.

Directorul fabricii de ciocolată, Konstantin Vahonin, a refuzat să comenteze informaţiile, la fel ca şi poliţia locală.

Fabrica de ciocolată Roşen a disponibilizat 400 de angajaţi în noiembrie 2014, după ce fusese vizată de percheziţii şi în martie 2014.

Relaţiile dintre Ucraina şi Rusia sunt tensionate din cauza conflictului separatist est-ucrainean şi a orientării prooccidentale a Administraţiei Petro Poroşenko.

La începutul lunii martie, Poroşenko acuza autorităţile ruse că blochează planurile de vânzare a fabricii de ciocolată din Lipeţk.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
UCRAINA,
POROŞENKO
/actualitate/descinderi-la-o-fabrica-de-ciocolata-din-rusia-detinuta-de-petro-porosenko-14101813
14101813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.