Deputaţii au decontat aproape 1 milion de euro pentru funcţionarea birourilor parlamentare în februarie

Postat la 05 aprilie 2013 12 afişări

Cei 412 deputaţi aleşi în legislatura actuală au decontat aproape un million de euro pentru funcţionarea birourilor parlamentare în luna februarie, cheltuielile fiind suportate de Camera Deputaţilor pentru plata salariilor personalului angajat şi achitarea cheltuielilor cu bunurile şi serviciile.

Deputaţii au decontat aproape 1 milion de euro pentru funcţionarea birourilor parlamentare în februarie

 Astfel, deputaţii au decontat pentru luna februarie suma de 3.983.688 lei, respectiv 926.439 euro, potrivit informaţiilor prezentate în secţiunea economică a site-ului acestui for legislativ.

În medie, în luna februarie, fiecare deputat a cheltuit, din bugetul Camerei, o sumă de aproximativ 10.000 de lei (9.669 lei) pentru a plăti personalul angajat în propriul cabinet parlamentar şi pentru achitarea cheltuielilor cu bunurile şi serviciile ale biroului parlamentar (chirie, utilităţi, consumabile, abonament cablu/internet, etc).

Din suma totală de aproximativ 4 milioane de lei (3.983.688 lei) decontată în luna februarie, deputaţii au cheltuit jumătate (2.119.223 lei) pentru achitarea bunurilor şi a serviciilor, iar cealaltă jumătate (1.864.465 lei) pentru a-şi plăti salariaţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/deputatii-au-decontat-aproape-1-milion-de-euro-pentru-functionarea-birourilor-parlamentare-in-februarie-10715276
10715276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.