DEMISII ÎN PDL: Cristian Preda şi Sever Voinescu se retrag din conducerea partidului

Postat la 14 decembrie 2012 17 afişări

Cristian Preda şi-a depus demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, în timpul şedinţei Colegiului Director al partidului, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la reuniunea democrat-liberalilor. O decizie similară a fost luată şi de Sever Voinescu.

Şi Sever Voinescu a demisionat din conducerea PDL

Sever Voinescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţa Colegiului Director al partidului.

Conform surselor citate, Voinescu şi-a anunţat demisia în şedinţa Colegiului Director al PDL, care este în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri.

De altfel, Sever Voinescu nici nu a candidat la alegerile parlamentare, el susţinând în octombrie că decizia de a nu candida ţine de faptul că vrea să îşi refacă priorităţile în viaţă, care exclud prezenţa sa în Legislativ.

În actuala legislatură, Voinescu a fost deputat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cristian Preda,
Sever Voinescu,
PDL
/actualitate/demisii-in-pdl-cristian-preda-si-sever-voinescu-se-retrag-din-conducerea-partidului-10392660
10392660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.