Delia Popescu, noul ministru al Comunicaţiilor

Postat la 09 august 2016 211 afişări

Delia Popescu, noul ministru al Comunicaţiilor

Delia Popescu, preşedinte al Agenţiei pentru Agenda Digitală a României din 2014, este noul ministru al Comunicaţiilor, a anunţat marţi Guvernul, informează Mediafax

''Premierul Dacian Cioloş a înaintat astăzi preşedintelui României Klaus Iohannis propunerea de numire în funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională a doamnei Delia Popescu'', a informat Executivul prin intermediul unui comunicat de presă.

Delia Popescu a fost numită preşedinte al Agenţiei pentru Agenda Digitală a României în 2014, în timpul Guvernului victor Ponta. Anterior a fost vicepreşedinte al Centrului Naţiaonal de Management pentru Societatea Informaţională, instituţie subordonată Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, care gestionează, operează şi dezvoltă sisteme informatice destinate guvernării electronice (SEAP, SAET, SEN, SNEP).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.